Reunió formativa del curs Alpha per a preveres

Reunió formativa del curs Alpha per a preveres

El dimarts, dia 19 de gener, una vintena de mossens van participar al Santuari del Loreto convocats per la nostra Delegació i per la Delegació diocesana d’Apostolat Seglar, per tal d’aprofundir en el coneixement del Curs Alpha i alhora motivar la seva aplicació a la diòcesi.

La formació va anar a càrrec de la Sra. Teresa Valero, delegada de Nova Evangelització del Bisbat de Solsona, la qual va explicar detalladament en què consisteix els Cursos Alpha (cursos de primer anunci i evangelització) i la seva experiència a la diòcesi solsonina. Hi va haver  un diàleg ric i profund entre els mossens i la ponent que va ajudar a prendre consciència de la riquesa que pot aportar aquest mètode.

Aquesta trobada forma part de l’itinerari que s’ha iniciat a l’arxidiòcesi i que anirà acompanyat d’altres trobades: la propera serà un dissabte del mes de març, amb totes aquelles persones que formaran part dels Equips Alpha que es realitzaran a les parròquies o arxiprestats; i els dies 8 i 9 d’abril quan hi haurà l’entrenament  a càrrec dels responsables del curs Alpha a Espanya per als equips parroquials o arxiprestals. Es farà encara una altra trobada formativa a l’octubre-novembre d’aquest any per tal d’iniciar els cursos de cara el gener de 2017.

Comparteix aquest contingut
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Email this to someone

email

Print this page

Print