Inici de curs a Montblanc

Inici de curs a Montblanc

Amb el lema «Crist és la vida» el nou curs estarà marcat per la celebració de l’Aplec de l’Esperit a Tortosa els dies 19 i 20 de maig de 2018.

La parròquia de Santa Maria de Montblanc va acollir aquesta trobada d’inici de curs, el divendres 15 de setembre al vespre, amb l’objectiu d’encomanar el nou curs i agrair totes les activitats diocesanes, arxiprestals i parroquials viscudes durant el temps d’estiu.

La trobada es va iniciar amb una pregària a l’església parroquial que va comptar amb la intervenció de diversos joves explicant el seu testimoni en diferents activitats realitzades a l’estiu com el Camí de Sant Jaume organitzat per la Delegació; una ruta pel País Basc seguint les petjades de sant Ignasi de Loiola que van fer conjuntament joves de les parròquies d’Alcover, El Catllar i Creixell; i una estada en un camp de treball amb immigrants a Ceuta impulsat per la Delegació diocesana de Missions.

També va intervenir el delegat diocesà de Joventut, Mn. Josep Mateu, el qual va convidar a tots els grups de joves presents a apostar per Crist que és el camí que porta a la felicitat autèntica.

Després del sopar a la Casa de la Parròquia els joves van participar en una activitat a la plaça de l’Església per a conèixer les activitats proposades aquest any per la Delegació.

FOTOS!

Comparteix aquest contingut
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Email this to someone

email

Print this page

Print