Cap de setmana intens!

Cap de setmana intens!

El dissabte dia 5 de novembre una cinquanta d’animadors i acompanyants de joves es van trobar a la Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada de Reus per tal de participar en la Jornada de formació. Enguany el tema escollit va ser l’acompanyament dels adolescents i joves i va anar a càrrec del P. Enric Puiggròs, jesuïta, encarregat de la pastoral vocacional de la Companyia de Jesús i especialitzat en l’acompanyament de joves.

Puiggròs va mostrar com tota la pastoral de joves ha de ser pastoral vocacional, que ajudi al jove a discernir què li demana Déu de la seva vida, per tal d’assolir una vida de plenitud. Va marcar les línies bàsiques i les eines i recursos necessaris per esdevenir un bon acompanyant, va explicar la necessitat de l’acompanyament per als joves i per als mateixos acompanyants, i va emmarcar el procés de creixement vital, emocional i espiritual dels adolescents i joves. Els participants van valorar d’una manera positiva tot allò après, recordat i compartit.

FOTOS!


L’endemà, diumenge dia 6 de novembre, al Centre Tarraconense El Seminari, hi va haver el segon «Set de Déu» (7d10) del curs. Es va iniciar amb la celebració l’eucaristia al Claustre de Sant Pau i tot seguit hi va haver el testimoni-formació de l’Alexis Gamiz, un jove que ha estat a la Comunitat del Cenacle. Sota el títol «Drogues i alcohol. Felicitat o evasió?», l’Alexis va donar el seu testimoni vital de conversió, que va impactar molt als joves, per la seva cruesa i alhora pel seu canvi. Tot seguit van compartir tertúlia per taules a partir de les preguntes que el ponent els hi havia donat. La formació va finalitzar amb un diàleg.

L’espai «7d10» és un espai de formació i creixement ofert per la Delegació a tots els majors de disset anys i els seus acompanyants, amb la voluntat de gaudir d’un espai on alimentar plegats el creixement en la vida de fe.

FOTOS!

Comparteix aquest contingut
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Email this to someone

email

Print this page

Print